ژانویه 20, 2021

دانلود پایان نامه ارشد واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو

1 min read
<![CDATA[]]>

پایان نامه

عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو 


تکه ای از متن پایان نامه :


2و3-[b پیرازین(4) و پیریدو ]3و4- [b پیرازین (5) برای تومورهای بدخیم ودرمان بیماری های مرتبط با تکثیر سلولی آسیب رساننده مورد بهره گیری قرار              می گیرند]2[.


پیریدو ]2و3-[b پیرازین می ­تواند به عنوان پایه ­ی اصلی ترکیبات تولید شده برای جلوگیری از عروق سازی توسط سلول های سرطانی در قسمت سرطانی شده اقدام کند ]3[. همچنین مشتقات­پیریدو ]3و4-[b پیرازین نیز ­­علاوه ­بر­کاربردهای       ­دارویی، به عنوان بازدارنده برای پلیمریزاسیون در محدوده ی ماکرومولکول ها اقدام می کنند]4[.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


اما اگر از 1و2-دی آمینو آلکان (14) بهره گیری گردد، حضور اکسنده برای هیدروژن گیری و ایجاد ترکیب آروماتیک ضروری می باشد تا 2و3-دی هیدرو پیرازین (15) تولید شده در مرحله اول را به محصول نهایی تبدیل کند:


 


از بهترین اکسنده های ملایم برای واکنش بالا می توان به  MnO2در  EtOH/KOHاشاره کردکه فقط سبب هیدروژن زدایی می گردد]6[.


1-1-1. بهره گیری ازترکیب-آمینو کربونیل:


در واکنش دو مولکول آمینو کربونیل (16) با حمله­ی گروه­های آمین مولکول اول به گروه­های کربونیل مولکول دوم پیرازین مورد نظر ایجاد می­گردد که برای بدست آوردن ترکیب آروماتیک نیاز به حضور اکسنده برای تبدیل 2و5-دی هیدروپیرازین (17) به پیرازین هست ]5[.


 


واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو92



برای دیدن تکه های بیشتری از این پایان نامه و دانلود فایل پایان نامه با فرمت ورد ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک پایین صفحه



]]>

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.