دانلود پایان نامه ارشد واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو
1 min read
عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو
تکه ای از متن پایان نامه :
2و3-[b پیرازین(4) و پیریدو ]3و4- [b پیرازین (5) برای تومورهای بدخیم ودرمان بیماری های مرتبط با تکثیر سلولی آسیب رساننده مورد بهره گیری قرار می گیرند]2[.
پیریدو ]2و3-[b پیرازین می تواند به عنوان پایه ی اصلی ترکیبات تولید شده برای جلوگیری از عروق سازی توسط سلول های سرطانی در قسمت سرطانی شده اقدام کند ]3[. همچنین مشتقاتپیریدو ]3و4-[b پیرازین نیز علاوه برکاربردهای دارویی، به عنوان بازدارنده برای پلیمریزاسیون در محدوده ی ماکرومولکول ها اقدام می کنند]4[.
اما اگر از 1و2-دی آمینو آلکان (14) بهره گیری گردد، حضور اکسنده برای هیدروژن گیری و ایجاد ترکیب آروماتیک ضروری می باشد تا 2و3-دی هیدرو پیرازین (15) تولید شده در مرحله اول را به محصول نهایی تبدیل کند:
از بهترین اکسنده های ملایم برای واکنش بالا می توان به MnO2در EtOH/KOHاشاره کردکه فقط سبب هیدروژن زدایی می گردد]6[.
1-1-1. بهره گیری ازترکیب-آمینو کربونیل:
در واکنش دو مولکول –آمینو کربونیل (16) با حملهی گروههای آمین مولکول اول به گروههای کربونیل مولکول دوم پیرازین مورد نظر ایجاد میگردد که برای بدست آوردن ترکیب آروماتیک نیاز به حضور اکسنده برای تبدیل 2و5-دی هیدروپیرازین (17) به پیرازین هست ]5[.
واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو92
برای دیدن تکه های بیشتری از این پایان نامه و دانلود فایل پایان نامه با فرمت ورد ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:
]]>