دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد واکنش تک ظرفی سه جزیی آریلگلی اکسال ها با سیکلو هگزان-1و3-دی اون درحضور آمونیوم استات در حلال آب- اتانول، تحت شرایط رفلاکس
1 min read
عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :واکنش تک ظرفی سه جزیی آریلگلی اکسال ها با سیکلو هگزان-1و3-دی اون درحضور آمونیوم استات در حلال آب- اتانول، تحت شرایط رفلاکس
تکه ای از متن پایان نامه :
دوم؛ استراتژی های حفاظت گروه برای گروه های عاملی حاوی هیدروژن اسیدی ممکن می باشد کاهش یابد.
سوم؛ ترکیبات محلول در آب میتوانند در فرم ذاتی خود و بدون نیاز به تبدیل به مشتق آبگریز بهره گیری شوند، بعلاوه مراحل خسته کننده محافظت و محافظت زدایی از مسیر سنتزی حذف می گردد.
چهارم؛ انحلال فقط در آب، اثرات مفیدی را روی سرعت و انتخاب پذیری بسیاری از انواع واکنش ها نشان داده می باشد.
1-1. واکنشهای چندجزئی
شیمیدان ها روش های متعددی را جهت تسهیل در سنتز ترکیبات پیچیده طبیعی خلق کرده اند. یکی از روش ها شامل فرایند پیوستن پیوند های ساده سازگار با یکدیگر و تشکیل پیوندهای متعدد میان مواد مختلف می باشد، مفهومی که از آن با نام واکنش های چندجزئی(MCRs) دانسته می گردد. صرف نظر از طبیعت مکانیسمی آنها، در واکنش های تکظرفی چندجزئی، سه ماده و یا بیشتر بطور همزمان وارد واکنش میگردند (این واکنش ها بصورت واکنش های پشت سرهم، دومینویی و یا آبشاری نیز نامیده می شوند).
جالب می باشد که شیوه های مختلف واکنش های چندجزئی دهه ها مورد بهره برداری قرار گرفتند. واکنش های چندجزئی به لحاظ صرف زمان، هزینه، انرژی و مواد خام کمتر که دستاوردهایی را در زمینه اقتصادی و زیست محیطی به دنبال دارد، مزایای مهمی را بعنوان روش های سنتز مرحلهای ارائه مینمایند. درعین حال، گوناگونی حاصل از این واکنش ها منجر به تهیه دسته مختلفی از مواد تنها با ایجاد اختلاف در مواد مورد بهره گیری میگردد. بدلیل واکنشپذیری منحصر به فرد گروه عاملی ایزوسیانید، واکنش های چندجزئی بر پایه ایزوسیانید، متنوع ترین واکنش ها از لحاظ تعداد و گوناگونی ترکیبات حاصله می باشند.
1-2. واکنشهای تک ظرفی
با وجود آنکه در 50 سال گذشته شاهد پیشرفت های چشمگیری در زمینه کشف واکنشگرهای جدید، واکنش های جدید و روش های سنتزی جدید بوده ایم،10 ابزارهای سنتزی شیمی آلی برای تهیه موادی هر چند کم اهمیت و در اشل کاربردی ناکافی به نظر می رسد.
یک روش مهم در نیل به این مقصود ترکیب دو یا چند واکنش مجزا و ایجاد یک واکنش تک ظرفی میباشد. این روش که شامل مراحل مجزایی می باشد، به دو گروه عمده که مستقل از مکانیسم واکنش می باشد، تقسیم می گردد: واکنش های دومینویی و واکنش های متوالی.
در دومینو، (معمولابه دلیل پشت سرهم بودن یا آبشاری بودن به این نام گفته می گردد) واکنشگرها و کاتالیزورها با یکدیگر مخلوط می شوند و شرایط واکنش بصورتی تنظیم می گردد که توالی آن بطور مناسبی انجام گیرد و هر مرحله تشکیل پیوند به عملکرد واکنش پیش از خود بستگی دارد. در
واکنش تک¬ ظرفی سه جزیی آریل¬گلی¬ اکسال¬ ها با سیکلو هگزان-1و3-دی ¬اون درحضور آمونیوم ¬استات در حلال آب- اتانول، تحت شرایط رفلاکس92
برای دیدن تکه های بیشتری از این پایان نامه و دانلود فایل پایان نامه با فرمت ورد ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:
]]>