پایان نامه کارشناسی ارشد واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو

پایان نامه حقوق

پایان نامه

عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو 

تکه ای از متن پایان نامه :

مقدمه

 

 

صل اول: مقدمه

 

 

 

همچنین دارای یک پیک کربن 13C-NMR در ppm9/144=δ برای چهار کربن معادل می باشد:

 

ترکیبات پیرازینی خواص بیولوژیکی و دارویی دارند که در بسیاری از موارد برای درمان بیماری های پیشرفته مانند سرطان بهره گیری می شوند. پیرازین دارای مشتقات فراوانی می باشد که از آن جمله می توان به پیریدوپیرازین ها (4) و (5) اشاره نمود.

 

وجود یک حلقه­ ی پیریدینی چسبیده به پیرازین نه تنها ویژگی های فیزیکی آن مانند دمای ذوب و جوش را تغییر       می دهد بلکه روی خواص شیمیایی آن نیز تأثیرگذار می باشد.

در سال­ های اخیر تعدادی از پیریدوپیرازین­ ها به عنوان ترکیبات دارای خواص بیولوژیکی در بعضی از مجلات و منابع پزشکی و شیمی معرفی شده اند. برای مثال دو نمونه از این ترکیبات مانندپیریدو

واکنش آریل گلی اکسال ها با دی آمین های مختلف تحت شرایط مایکروویو92

برای دیدن تکه های بیشتری از این پایان نامه و دانلود فایل پایان نامه با فرمت ورد ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک پایین صفحه

]]>